ARHIVA B365

Accident pe DN2 provocat de un porc. O persoană a decedat

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar şef Florina Crucianu, accidentul a avut loc pe DN 2 B Buzău – Brăila, în afara localităţii Gălbinaşi.

Din primele informaţii, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism Skoda, cu număr de Galaţi, în vârstă de 26 de ani, a pierdut controlul volanului după ce maşina a lovit un porc care a intrat de pe câmp pe şosea, în împrejurări neelucidate încă. Maşina a intrat apoi pe contrasens, unde s-a ciocnit extrem de violent cu un autoturism Dacia Logan la volanul căruia se afla un bărbat de 59 de ani, din Buzău, angajat la Spitalul Judeţean.

În urma coliziunii, ambii şoferi au rămas încarceraţi în maşini, fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău.

Şoferul autoturismului Skoda a fost grav rănit, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău, în timp ce şoferul maşinii Logan a decedat.

Traficul pe DN 2 B Buzău – Brăila a fost blocat două ore din cauza accidentului, timp în care în zonă s-au format coloane de maşini de mai mulţi kilometri. Pe câmp, la mică distanţă de locul producerii accidentului, a fost găsit un alt porc.

Poliţiştii fac anchetă pentru a stabili dinamica producerii accidentului şi modul în care au ajuns animalele pe şosea.

Sursa: Mediafax


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button