Accident pe DN1. Traficul rutier este restricționat pe ambele sensuri

07 feb. 2022
13984 afișări
Accident pe DN1. Traficul rutier este restricționat pe ambele sensuri
Accident pe DN1. Traficul rutier este restricționat pe ambele sensuri. Sursă imagini: Captură/ Antena3.ro

Accident grav pe DN1 în această dimineață. Traficul este blocat pe ambele sensuri în dreptul localității Azuga – DN1 Ploiești – Brașov.

Accident pe DN1

Inspectoratul Județean de Poliție a făcut anunțul.

Luni, 7 februarie 2022, la ora 09:00, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a declarat că pe Drumul Național 1 – Ploiești – Brașov, în localitatea Azuga, la kilometrul 134+650m, traficul rutier a fost blocat din cauza unui accident rutier. În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

O persoană a fost rănită în urma accidentului și a fost consultată în ambulanță.

„Pentru încă 10-15 minute traficul rutier va fi restricționat pe ambele sensuri de mers, urmând ca în scurt timp, pe sensul de coborâre, traficul să fie reluat.”, a declarat Cătălin Bocai din cadrul Centrului Infotrafic pentru antena3.ro, în jurul orei 9:50.

S-a format o coloană de mașini în zona în care s-a produs accidentul, iar din acest motiv șoferii sunt sfătuiți să rămână în coloană și să nu claxoneze inutil. De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor care se află în zonă pentru a fluidiza traficul, a mai declarat Cătălin Bocai.

Accident grav și în București

Un accident grav s-a produs luni dimineață și în Capitală, în zona intersecției Tineretului. Traficul a fost dat peste cap, iar mașinile au format cozi în intersecția dintre Bulevardul Dimitrie Cantemir, Bulevardul Gheorghe Șincai, Bulevardul Tineretului și Calea Șerban Vodă.

Potrivit primelor informații, două mașini s-au ciocnit, după ce unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat prioritate. O persoană a fost rănită în urma accidentului.

Cei doi șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, potrivit sursei citate.

Cookies