Accident pe DN1, între Sibiu și Brașov. Șoferii nu au răspuns manevrelor de resuscitare

25 apr. 2022
1791 Afișari
Accident pe DN1, între Sibiu și Brașov. Șoferii nu au răspuns manevrelor de resuscitare
Accident pe DN1, între Sibiu și Brașov. Șoferii nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Sursa foto: antena3.ro

Un accident grav s-a produs luni pe DN 1 Brașov-Sibiu, la kilometrul 261. Două persoane au fost descarcerate și resuscitate. Din păcate, medicii au fost nevoiți să declare decesul șoferilor. Traficul rutier a fost oprit în totalitate.

Șoferii nu au răspuns manevrelor de resuscitare

ISU Sibiu a anunțat în jurul orei 19:00 că ambii șoferi ai mașinilor implicate în accident au decedat.

Echipajele ambulanței SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au aplicat manevre de resuscitare pentru cele două persoane care au fost implicate în accidentul rutier pe DN1 Brașov-Sibiu.

Cei doi șoferi, o femeie în vârstă de aproximativ 53 de ani și un bărbat de aproximativ 20 de ani, nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Din păcate, cele două persoane au fost declarate decedate de către personalul medical.

Accident pe DN1, între Sibiu și Brașov

Accident grav în a doua zi de Paște, pe DN1 Brașov-Sibiu, la kilometrul 261, în apropierea localității Ucea, la limita dintre județele Brașov și Sibiu. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, la ora 17:45, în evenimentul rutier au fost implicate două mașini, iar una dintre ele s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite grav, iar ambele au fost resuscitate la fața locului. Traficul rutier este oprit în totalitate, anunță Centrul Infotrafic.

ISU Sibiu a intervenit de urgență. La fața locului au fost trimise două echipaje ale ambulanței SMURD, dintre care unul cu medic, dar și o autospecială de stingere cu descarcerare. De asemenea, a intervenit și ISU Brașov.

Ambii șoferi au rămas încarcerați în mașini. După ce au fost descarcerate cele două victime, echipajele trimise la fața locului au aplicat manevre de resuscitare, întrucât aceștia se aflau în stop cardio-respirator, potrivit informațiilor oficiale transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu.

Cookies