Accident pe Centura Capitalei, joi dimineață. Un pieton a fost grav rănit, anunță Centrul Infotrafic

09 feb. 2023
304 afișări
Accident pe Centura Capitalei, joi dimineață. Un pieton a fost grav rănit, anunță Centrul Infotrafic
Accident pe Centura Capitalei, joi dimineață. Un pieton a fost grav rănit, anunță Centrul Infotrafic. Imagine simbol: Unsplash

Traficul rutier a fost îngreunat, joi dimineață, pe Centura Capitalei, în urma unui accident rutier. Un pieton a fost lovit de o mașină și este grav rănit.

Pietonul este un bărbat în vârstă de 78 de ani și a fost transportat la spital.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției a informat cu privire la restricționarea traficului în dimineața zilei de joi. Accidentul s-a petrecut pe DN Centura București, Șoseaua Odăii, în jurul orei 7:30.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN Centura București, Șoseaua Odăii, mun.București, un autoturism a acroșat un pieton (bărbat, 78 de ani) ce a suferit răni grave și a fost transportat la spital.

Traficul rutier este restricționat pe prima bandă a sensului de mers către Șoseaua București-Poiești, circulându-se doar pe banda nr. 2, pentru efectuarea CFL. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute, conform INFOTRAFIC.

Un șofer a încărcat o înregistrare de la fața locului

Un șofer a surprins momentul într-o înregistrare, pe care a încărcat-o pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

La fața locului ajunseseră poliția și ambulanța.

 

Un alt pieton a fost rănit în București, acum 4 zile

În urmă cu 4 zile a avut loc un accident grav pe Șoseaua Chitila din București. O persoană a fost lovită de o mașină, în timp ce se afla pe trecerea de pietoni.

La fața locului s-au prezentat atât polițiștii din Brigada Rutieră București, cât și echipaje smurd, care i-au oferit îngrijiri medicale persoanei rănite.

Martorii susțin că victima a fost aruncată la o distanță mare de trecerea de pietoni. Un voluntar al „ Există un Erou în Fiecare dintre Voi” a spus că:

Am intervenit prin #EUEIFDV. Victima politraumatizată a fost preluata spre transport către spital în stare stabila de către ambulanta. Conduceți cu grija și adecvat condițiilor meteo.

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies