Accident pe Calea Văcărești. O mașină a spulberat gardul și a ajuns pe șina de tramvai | FOTO

30 sept. 2021
301 afișări
Accident pe Calea Văcărești. O mașină a spulberat gardul și a ajuns pe șina de tramvai | FOTO
Accident pe Calea Văcărești. O mașină a spulberat gardul și a ajuns pe șina de tramvai | FOTO. Sursă foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Accident pe Calea Văcărești, vis-a-vis de mallul Sun Plaza. O mașină a spulberat gardul și a ajuns pe șina de tramvai. Circulația tramvaielor către Piața Sudului a fost afectată.

Accident pe Calea Văcărești. O mașină a spulberat gardul și a ajuns pe șina de tramvai | FOTO. Incidentul s-a petrecut joi dimineață.

Accident pe Calea Văcărești

Sursă foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

În urma accidentului de pe Calea Văcărești, chiar vis-a-vis de mallul Sun Plaza, una dintre mașini a rupt gardul care delimita șina de tramvai de șosea și a ajuns pe șină.

Circulația tramvaielor a fost afectată pe sensul de mers către Piața Sudului.

Recomandăm și: Accident cu patru mașini în Otopeni, pe DN 1. Traficul, deviat prin aeroport după carambol

În imaginile surprinse la fața locului se poate vedea cum, din cauza impactului puternic, mașina a rupt gardul și a ajuns pe șinele de tramvai.

Din fericire, nu există victime.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, iar în urma cercetărilor urmează să se stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate.

Sursă foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un alt accident grav a avut loc miercuri, 29 septembrie, în București. În urma impactului violent care a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei, cinci persoane au ajuns la spital. ISU București a intervenit deoarece patru persoane au rămas încarcerate într-o mașină.

Recomandăm și: Accident grav în București. Cinci oameni au ajuns la spital după coliziunea violentă a două mașini

Două mașini și șase persoane au fost implicate în accidentul grav din Capitală, potrivit informațiilor transmise de autorități.

Accidentul a avut loc după ora 22:00. În acel moment, unul dintre șoferi, care mai avea alți patru oameni în autoturism, a intrat în rondul de pe Șoseaua Alexandriei fără să se asigure. Cealaltă mașină nu a mai putut evita impactul și a fost lovită din plin, autoturismul fiind proiectat în afara șoselei.

Pompierii ISU s-au deplasat imediat la fața locului, iar intervenția a fost una destul de dificilă. Patru persoane au rămas încarcerate în una dintre cele două mașini.

În urma impactului, cinci persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Singurul care nu a avut nevoie de îngriji medicale a fost șoferul autoturismului care circula regulamentar.

Cookies