Accident grav pe bulevardul Aviatorilor. Un motociclist a lovit puternic un autoturism și a ajuns la spitalul Elias (Infotrafic România)

05 iun. 2024
1209 afișări
Accident grav pe bulevardul Aviatorilor. Un motociclist a lovit puternic un autoturism și a ajuns la spitalul Elias (Infotrafic România)
Accident pe bulevardul Aviatorilor. Un motociclist a lovit puternic un autoturism și a ajuns la spitalul Elias (Infotrafic România). Sursa foto: Info Trafic România

Un accident de motocicletă a avut loc miercuri, 5 iunie, la ora prânzului pe bulevardul Aviatorilor din nordul Bucureștiului. Pilotul unei motociclete a lovit puternic din spate un autoturism Dacia Duster. Conducătorul motocicletei a fost rănit în urma impactului și a fost transportat la spitalul Elias pentru îngrijiri medicale.

Un accident grav a avut loc miercuri în jurul orei 11:45 în nordul Bucureștiului, pe bulevardul Aviatorilor. Potrivit primelor informații, impactul a avut loc la mică distanță de la rondul din piața Charles de Gaulle, chiar lângă parcul Regele Mihai I. Motociclistul ar fi circulat cu viteză și ar fi acroșat puternic mașina aflată în fața sa, un autoturism Dacia Duster galben, potrivit Info Trafic România.

Accident pe bd. Aviatorilor, lângă piața Charles de Gaulle. Un motociclist a lovit puternic din spate un autoturism

În imagini se poate observa cum luneta autoturismului este spartă, bara de jos din spate este strâmbă, iar întregul portbagaj este deformat, semn că este vorba despre un impact puternic, la o viteză ridicată. În urma accidentului, motociclistul a fost rănit, fiind necesară transportarea sa la spitalul Elias pentru verificări și îngrijiri medicale.

Pentru a îndepărta cele două vehicule implicate în accident, traficul rutier a fost restricționat pe banda pentru STB și pe banda 1 de pe bulevardul Aviatorilor.

Cei doi conducători, atât șoferul cât și motociclistul au fost testați cu etilotestul pentru a verifica eventualul consum de băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ în cazul amândurora

CITEȘTE ȘI

  1. 20 de câini sunt pregătiți pentru un nou târg de adopții organizat de ASPA. Are loc în weekend, în Parcul Circului
  2. Termo ALERT | Peste 1.000 de blocuri din București, fără apă caldă. Cei mai afectați bucureșteni sunt cei din sectoarele 2 și 3. Lista completă
  3. „Domnu’ cu Logan, v-am lăsat frumos în geam!” Bilețel „de dragoste”, într-o parcare din București, unde un șofer a nesocotit împărțirea locurilor
Cookies