Accident pe Bd. Vasile Lascăr, provocat de un șofer beat, care a sărit apoi la bătaie cu Poliția

de:
11 iun. 2015
2 Afișari
Accident pe Bd. Vasile Lascăr, provocat de un șofer beat, care a sărit apoi la bătaie cu Poliția

Marti seara, in jurul orei 23, un echipaj de la Politia Rutiera a oprit o masina pe Bulevardul Vasile Lascar, pe sensul de mers dinspre Piata Victoriei spre Piata Romana, informează cancan.ro.

La cateva minute dupa ce a fost tras pe dreapta automobilul pentru un control de rutina, o alta masina a izbit autovehiculul stationat direct in bara din spate. Polițiștii și șoferul tras pe dreapta au reușit să se ferească. Șoferul care a intrat în mașina oprită prezenta, însă, halenă alcoolică, iar polițiștii au vrut să îi verifice alcoolemia cu alcooltestul. Șoferul a devenit violent, a incercat sa loveasca un agent, apoi a dat picioarele in masina cu girofar.

In aceste conditii, politistii au intentionat sa-l imobilizeze pe soferul recalcitrant, insa acest lucru nu a fost deloc usor, din cauza ca acesta a inceput sa tipe si a opus rezistenta. Dupa mai multe momente in care l-au avertizat verbal pe barbat, cei de la Brigada Rutiera, in legitima aparare, au fost nevoiti sa-l loveasca pe tanarul aflat intr-o suspecta stare de ebrietate, acesta iesind destul de sifionat din cauza atitudinii sale. 

Paparazzii CANCAN.ro au filmat masina celui vinovat de producerea accidentului, iar in imagini se pot vedea mai multe cutii de bere aruncate pe scaune sau pe podeaua autoturismului. VIDEO, AICI. 

 
Cookies