Accident pe Autostrada Soarelui. O persoană a fost rănită, iar traficul a fost îngreunat

18 iul. 2021
136 afișări
Accident pe Autostrada Soarelui. O persoană a fost rănită, iar traficul a fost îngreunat
Accident pe Autostrada Soarelui. O persoană a fost rănită, iar traficul a fost îngreunat. Sursă foto: Captură ecran/ Digi24.

Un accident s-a produs pe Autostrada Soarelui, în drumul spre mare, la km 85. O persoană a fost rănită, iar traficul a fost îngreunat.

Accidentul pe Autostrada Soarelui s-a produs duminică dimineață, pe sensul către mare. Două mașini au fost implicate, iar o persoană a fost rănită.

Accident pe Autostrada Soarelui

Potrivit informațiilor oficiale transmise de comisarul șef Ramona Tudor, de la centrul Infotrafic, accidentul s-a produs la km 85 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul dinspre București către mare, conform Digi24.

Două autoturisme au fost implicate în accidentul rutier care s-a produs în zona localității Dragoș-Vodă din județul Călărași. O persoană a suferit leziuni și a avut nevoie de îngrjiri medicale.

Recomandăm și: Carambol pe Autostrada Soarelui. 52 de mașini implicate, 17 răniți. FOTO&VIDEO | UPDATE

Din cauza impactului, cele două mașini au rămas blocate pe benzile Autostrăzii Soarelui. Astfel, polițiștii au dirijat circulația să se desfășoare pe banda de urgență. În zonă deja se formase o coloană de mașini de 1 km care se deplasa dirijată, cu viteză redusă.

„Nu sunt alte tronsoane de autostradă pe care să fie semnalate probleme de fluență”, declara la ora 07:00, comisarul șef Ramona Tudor.

Autoritățile estimau ca circulația să fie reluată în 20 de minute, de la finalizarea cercetărilor făcute la fața locului.

Comisarul șef Ramona Tudor spune că este foarte important să existe distanță între mașini pe autostradă, să semnalizeze intenția de schimbare a benzii, iar o manevră de acest fel să fie realizată după ce șoferul s-a asigurat corespunzător.

Recomandăm și: Este o mașină de tuns iarba? O altă mașină a ajuns pe șinele de tramvai din București FOTO

De asemenea, șoferii care încheie o coloană de mașini ce încetinesc sau opresc brusc, sunt sfătuiți să semnalizeze acest lucru cu luminile de avarii, pentru a-i atenționa pe ceilalți participanți la trafic  să reducă viteza la timp.

Vineri dimineață a avut loc un carambol pe Autostrada Soarelui. 52 de mașini au fost implicate, iar 17 persoane au fost rănite. Traficul a fost blocat complet în sensul dinspre București spre litoral.

Cookies