ARHIVA B365

ACCIDENT GRAV pe Autostrada Soarelui A2, duminică. 5 maşini implicate. Traficul auto deblocat

COLOANĂ PE A2, DUMINICĂ, 30 AUGUST. TRAFIC BLOCAT DIN CAUZA UNUI ACCIDENT. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 23, a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate cinci autovehicule.

Traficul rutier a fost deviat de pe A2 pe DN3, din zona localităţii Fundulea.

COLOANĂ PE A2, DUMINICĂ, 30 AUGUST. TRAFIC BLOCAT DIN CAUZA UNUI ACCIDENT. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

COLOANĂ PE A2, DUMINICĂ, 30 AUGUST. TRAFIC BLOCAT DIN CAUZA UNUI ACCIDENT. În accident petrecut duminică după-amiază a blocat traficul auto pe Autostrada Soarelui A2, la kilometrul 30 pe sensul de mers spre Bucureşti zeci de maşini fiind staţionate în coloană. 

Şoferii au ieşit din maşini pentru a vedea ce se întâmplă şi cât de lungă este coloana. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică, la ora 13:15, din cauza aglomerației, pe DN1 traficul rutier se desfășoară îngreunat între stațiunile montane Predeal – Bușteni și Sinaia și zona localității prahovene Comarnic, pe sensul de coborâre. 

Către Bucureşti poate fi folosit şi DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, însă reamintim conducătorilor auto că până în data de 15 octombrie 2015, în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor şi al piloţilor de dirijare. În condiţii similare se circulă şi în zona Măneciu, din cauza erodării terasamentului.

O altă rută o reprezintă: DN73 Râşnov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana şi DN7 Bâldana – Bucureşti, cu menţiunea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Astăzi, 30 august 2015, cu ocazia desfăşurării competiţiei automobilistice „Trofeul Teliu” (etapa a V-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă), DN10 va fi închis pe sectorul cuprins între localităţile Teliu (judeţul Braşov) şi Brădet (judeţul Covasna), în intervalele orare 8:00-11:30 şi 12:30-18:30:

Rute ocolitoare:

– DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele;

– DN10, km 47+100, DJ 102B Cislău, Gura Bâscei – Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button