Accident pe Autostrada A3, București-Ploiești. La fața locului a fost trimis un elicopter, iar traficul este blocat

28 oct. 2022
821 afișări
Accident pe Autostrada A3, București-Ploiești. La fața locului a fost trimis un elicopter, iar traficul este blocat
Accident pe Autostrada A3, București-Ploiești. La fața locului a fost trimis un elicopter, iar traficul este blocat. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un accident s-a produs, vineri după-amiază, pe Autostrada A3, București-Ploiești, în zona localității Gruiu. Centrul Infotrafic anunță că este implicat un microbuz cu 7 pasageri. Traficul este blocat în totalitate pe sensul de mers București-Ploiești.

UPDATE, 18:22: Circulația începe să fie reluată în condiții normale.

Accident pe Autostrada A3, București-Ploiești

Vineri după-amiază, în jurul orei 17:45, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că pe autostrada A3 București-Ploiești, la kilometrul 34, în zona localității Gruiu, din județul Ilfov, șoferul unui microbuz de transport persoane în care se aflau 7 pasageri, care se deplasa pe sensul de mers către Ploiești, a pierdut controlul volanului și a lovit parapetul marginal.

O persoană a fost rănită în urma impactului.

Martorii au declarat pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” că, la fața locului a fost trimis un elicopter SMURD.

Polițiștii deviază traficul spre Snagov.

Traficul rutier este blocat pe toate benzile sensului de mers București-Ploiești, iar valorile de trafic sunt în creștere, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Oamenii legii estimează că traficul va fi reluat în condiții normale în aproximativ 30 de minute.

Comunicatul transmis de autorități:

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A3 București-Ploiești, la kilometrul 34, în zona localității Gruiu, județul Ilfov, conducătorul unui microbuz de transport persoane în care se aflau 7 pasageri, care se deplasa pe sensul de mers către Ploiești, a pierdut controlul volanului și a lovit parapetul marginal. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care a suferit leziuni ușoare. Traficul rutier este blocat pe toate benzile sensului de mers București-Ploiești, valorile de trafic fiind în creștere.

Se estimează reluarea traficului în condiții normale în 30 de minute.”

Cookies