Accident pe A3 București – Ploiești, la km 12, în Voluntari. Sunt implicate trei mașini, traficul este restricționat, anunță Centrul Infotrafic

22 mai 2024
1194 afișări
Accident pe A3 București - Ploiești, la km 12, în Voluntari. Sunt implicate trei mașini, traficul este restricționat, anunță Centrul Infotrafic
Accident pe A3 București - Ploiești, la km 12, în Voluntari. Sunt implicate trei mașini, traficul este restricționat, anunță Centrul Infotrafic. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/Facebook

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier pe Autostrada A3 București – Ploiești, la kilometrul 12, în Voluntari, Ilfov, miercuri seară, 22 mai.

Centrul Infotrafic îi anunță pe ceilalți participanți la trafic că există restricții de circulație în acea zonă, iar valorile de trafic sunt în creștere. O persoană a fost rănită în urma impactului, potrivit informațiilor transmise de oamenii legii.

UPDATE, ora 18:41: Un membru al grupului „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” anunță că traficul pe sensul de mers București – Ploiești încă este blocat la ora 18:36.

Accident pe Autostrada A3 București – Ploiești

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat miercuri, 22 mai 2024, la ora 18:20, că un accident a avut loc pe Autostrada A3 București – Ploiești, la kilometrul 12, localitatea Voluntari din județul Ilfov.

Trei mașini au fost implicate, iar o persoană a fost rănită în urma impactului. Victima este evaluată de cadrele medicale care au sosit de urgență la fața locului.

Șoferii trebuie să știe că traficul rutier este restricționat pe banda 1 și banda 3, pe sensul de mers spre Ploiești. Se circulă doar pe banda 2, iar valorile de trafic sunt în creștere.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A 3 București – Ploiești, la kilometrul 12, localitatea Voluntari, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, aflată în evaluare medicală la fața locului. Circulația rutieră este restricționată pe benzile 1 și 3 ale sensului de mers către Ploiești, desfășurându-se doar în banda nr. 2, valorile de trafic fiind în creștere.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies