ACCIDENT pe A2, TRAFIC BLOCAT. Un TIR a ajuns pe contrasens. Vezi RUTELE OCOLITOARE FOTO

de:
03 sept. 2016
3 Afișari
ACCIDENT pe A2, TRAFIC BLOCAT. Un TIR a ajuns pe contrasens. Vezi RUTELE OCOLITOARE FOTO

UPDATE 19.20 Traficul a fost reluat pe A2

Din cauza accidentului de pe autostrada A2, de la km 27, circulatia traficului pe sensul de mers catre Constanta, la iesirea din municipiul Bucuresti, a fost deviata pe str, Garii Catelu, str. Drumul Intre Tarlale, oras Pantelimon, D.N. 3 spre Branesti- Fundulea.

De asemenea, se recomanda si folosirea unei alte rute, respectiv Soseaua Colentina–Afumati-Urziceni- Slobozia, pentru a nu crea ambuteiaje la iesirea din municipiul Bucuresti. Se recomanda respectarea indicatiilor politistilor rutieri, mentinere unei distante sigure fata de autovehiculul din fata si sa se tina cont de politetea rutiera.

UPDATE 16.20 Victima a ajuns cu elicopterul la Spitalul Floreasca.

UPDATE 15.20 Barbatul a fost extras.

UPDATE 14.00 S-a realizat accesul la bărbatul încarcerat. Starea sa este stabilă, fiind conştient, anunţă ISU.

UPDATE 13.30 ISU anunţă că în prezent se lucreată la ridicarea cabinei cu perne pneumatice pentru a se realiza accesul la victima din maşină.

UPDATE 13.25 Autotrenul venea dinspre Constanţa şi a ajuns pe celălalt sens. Se trimite şi elicopter SMURD. Blocaj inclusiv pe banda de urgenţă. Autotrenul este răsturnat pe lateral, partea carosabilă.

Circulaţia pe sensul către Constanţa al Autostrăzii A2 este întreruptă la kilometrul 33, în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi, din cauza unui accident în care au fost implicate un autocamion încărcat cu cereale şi un autoturism.

Accidentul a avut loc pe A2, la  kilometrul 34, pe sensul de mers spre Constanţa. Cabina tirului cu grau ambalat in saci se afla peste un autoturism. In interiorul maşinii se află un bărbat constient, incarcerat şi o altă victima cu escoriaţii, conştientă, a explicat Daniel Vasile, reprezentant ISU Bucureşti.

Au fost trimise două autospeciale de stingere, un detaşament special de salvatori cu autospecială de descarcerare grea şi două SMURD.

Vom reveni cu amănunte.

Cookies