Accident pe A2, sensul București-Constanța. 5 mașini au fost implicate în coliziune FOTO

18 iul. 2021
263 Afișari
Accident pe A2, sensul București-Constanța. 5 mașini au fost implicate în coliziune FOTO
Accident pe A2, sensul București-Constanța. 5 mașini au fost implicate în coliziune FOTO. Sursă foto: B365.ro.

Un alt accident a avut loc pe A2, sensul București-Constanța. 5 mașini au fost implicate în coliziune, iar traficul este îngreunat la km 83.

Accident pe A2, sensul București-Constanța. 5 mașini au fost implicate în coliziune FOTO

Accident pe A2, sensul București-Constanța

Sursă foto: B365.ro.

UPDATE ora 10:15: Traficul a fost reluat pe Autostrada Soarelui, sensul dinspre București spre Constanța, la km 83+500 de metri, în zona localității Dâlga, județul Călărași. Mașinile implicate în accident au fost mutate pe banda de urgență.

Potrivit autorităților, nicio persoană nu a suferit vătămări care să necesite transportul la spital.

Recomandăm și: Accident pe Autostrada Soarelui. O persoană a fost rănită, iar traficul a fost îngreunat

Știre inițială.

Accidentul produs pe Autostrada Soarelui, pe sensul dinspre București spre Constanța, a avut loc în jurul orei 9:00. Incidentul s-a petrecut la km 83+500 de metri, în zona localității Dâlga, județul Călărași.

5 mașini au fost implicate în coliziune

5 mașini au fost implicate în coliziune. În urma impactului, două persoane au suferit leziuni, urmând să fie evaluate de autorități pentru a stabili dacă necesită transportul la spital, potrivit informațiilor oficiale transmise de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

În urma impactului, autoturismele au rămas blocate pe benzile Autostrăzii Soarelui. Circulația se desfășoară cu dificultate, polițiștii dirijează mașinile să circule pe banda de urgență.

Recomandăm și: Carambol pe Autostrada Soarelui. 52 de mașini implicate, 17 răniți. FOTO&VIDEO | UPDATE

Acesta nu este singurul accident produs azi. Tot duminică, dar mult mai dimineață, un alt accident a avut loc pe Autostrada Soarelui, tot pe sensul dinspre București spre Constanța. Două autoturisme au fost implicate, iar o persoană a fost rănită.

Accidentul a avut loc la km 85 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul dinspre București către mare. Două mașini au fost implicate în accidentul rutier care s-a produs în zona localității Dragoș-Vodă din județul Călărași. O persoană a suferit leziuni și a avut nevoie de îngrjiri medicale.

În urma impactului, cele două autoturisme au rămas blocate pe benzile Autostrăzii Soarelui, A2. Astfel, polițiștii au dirijat circulația să se desfășoare pe banda de urgență.

Cookies