ARHIVA B365

Accident pe A1: şase persoane au fost rănite

Şase persoane au fost rănite, marţi, un bărbat fiind în stare gravă, după ce două maşini s-au ciocnit la kilometrul 70 al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, la ora actuală traficul rutier în zonă desfăşurându-se pe o singură bandă.

„Cauza accidentului este nepăstrarea distanţei faţă de maşină din faţă, ambele autoturisme circulau dinspre Bucureşti spre Piteşti, iar la kilometrul 70 şoferul unui Logan MCV în care erau patru pasageri a lovit în spate un alt Logan care circula regulamentar, în care erau conducătorul auto şi doi însoţitori. După coliziune, Loganul MCV s a răsturnat în afara carosabilului, iar celălalt Logan a ieşit de pe şosea, dar a rămas pe roţi. Sunt cinci răniţi uşor şi unul în stare gravă, acesta fiind un bărbat pasager în Loganul MCV al cărui şofer a provocat accidentul”, a declarat şeful Poliţiei A 1, comisar şef Emilian Buican, citat de realitatea.net. 

La faţa locului au intervenit pompierii militari dâmboviţeni, dar nu a fost necesară descarcerarea, mai multe salvări SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa preluându-i pe răniţi. La ora transmiterii acestei ştiri, răniţii au fost transportaţi la spitalul din Găeşti, bărbatul în stare gravă urmând să fie dus la Spitalul din Târgovişte.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button