Accident pe A0, în zona localității Cornetu. Centrul InfoTrafic: Trei persoane au fost rănite ușor, iar traficul a fost afectat | UPDATE

29 mai 2024
495 afișări
Accident pe A0, în zona localității Cornetu. Centrul InfoTrafic: Trei persoane au fost rănite ușor, iar traficul a fost afectat | UPDATE
Accident pe A0, în zona localității Cornetu. Centrul InfoTrafic: Trei persoane au fost rănite ușor, iar traficul a fost afectat | Sursă foto: INQUAM Photos George Calin

Un accident grav, care s-a soldat cu rănirea a trei persoane, a avut loc în urmă cu o oră pe Autostrada A0, în zona localității Cornetu. Traficul rutier a fost îngreunat din cauza acestui incident de trafic, pe ambele sensuri de mers.

UPDATE ora 19:15: Conform informațiilor disponibile pe Google Maps, la acest moment, valorile de trafic din zona unde s-a produs evenimentul sunt normale:

Valori de trafic pe A0
Valori de trafic pe A0 | Sursă foto: Captură – Google Maps

Accident pe autostrada A0, în zona localității Cornetu

Centul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române le-a transmis șoferilor din București și Ilfov că un accident s-a produs, în jurul orei 18:00, pe autostrada A0, în zona localității Cornetu, Ilfov.

Mai precis, coliziunea în care au fost implicate două mașini a avut loc la kilometrul 85, pe breteaua de acces. În urma impactului, 3 persoane au fost rănite ușor:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A0 Bragadiru-Jilava, la kilometrul 85 (breteaua de acces), în zona localității Cornetu, județul Ilfov, a avut loc o coliziune în care au fost implicate două autovehicule, soldată cu rănirea ușoară a trei persoane.

La fața locului s-au prezentat atât echipaje de poliție, cât și un echipaj medical care a evaluat persoanele rănite și a oferit îngrijirile necesare acestora.

Șoferii sunt informați că circulația pe A0, în zona respectivă, a fost îngreunată de acest incident, fiind afectate ambele sensuri de mers:

Traficul rutier se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri, prin dirijare de către polițiști. Valorile de circulație sunt ridicate în zonă.

Circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul rutier nu au fost anunțate de către polițiști.

Șoferilor le este recomandat să circule cu prudență și să mențină o distanță suficient de mare între vehicule, astfel încât să poată evita producerea de accidente, în caz de nevoie. De asemenea, conducătorii auto sunt rugați să respecte semnificația marcajelor/semnelor rutiere și limita legală de viteză.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies