Accident șocant în București: Piciorul unui șofer a fost perforat de șina de tramvai

de:
24 sept. 2012
1 Afișari
Accident șocant în București: Piciorul unui șofer a fost perforat de șina de tramvai

Duminică, în jurul orei 20.15, bărbatul conducea pe bulevardul Mărășești din Capitală, pe linia de tramvai, când o bucată de metal s-a desprins din șina liniei de tramvai, a perforat podeaua autoturismului și i-a străpuns gamba piciorului, informează Realitatea TV.

Victima a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală, având în picior o bucată de metal. La fața locului au intervenit și pompierii de la ISU București, care s-au chinuit mai bine de jumătate de oră ca să-l elibereze pe bărbat dintre fiare.

Polițiștii au demarat o cercetare la locul accidentului pentru a afla cum s-a putut produce acest eveniment.

„Evenimentul rutier de pe B-dul Mărăşeşti, după intersecţia cu Calea Şerban Vodă, s-a produs în momentul trecerii autoturismului Dacia 1310 peste longrina de beton montată în calea de rulare, fapt ce a generat desprinderea unei porţiuni de profil de şină aferent căii de rulare. Din primele cercetări, s-a constatat că desprinderea segmentului de profil de şină s-a produs din cauza circulaţiei auto intense de pe B-dul Mărăşeşti, pe fondul corodării laturilor profilului. Fragmentul metalic desprins în momentul trecerii autoturismului peste şină nu este un element de siguranţă pentru infrastructura căii de rulare a tramvaielor, iar circulaţia tramvaielor se poate desfăşura în condiţii optime şi fără acest element”, anunţă reprezentanţii RATB, precizând că, în vederea stabilirii cauzelor producerii evenimentului rutier, Regia a numit o comisie de analiză, care va prezenta concluziile în cel mai scurt timp.

Cookies