Accident mortal pe Șoseaua Olteniței din București. Șoferul și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-o stație de tramvai

08 sept. 2022
60235 afișări
Accident mortal pe Șoseaua Olteniței din București. Șoferul și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-o stație de tramvai
Accident mortal pe Șoseaua Olteniței din București. Șoferul și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-o stație de tramvai. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Simona Mihaela

Un accident mortal a avut loc miercuri seară, în jurul orei 22:00, pe Șoseaua Olteniței din București. Șoferul și-a pierdut viața după ce, în momentul în care a ajuns în dreptul unei stații de tramvai, a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în aceasta.

Medicii ajunși de urgență la fața locului au aplicat manevre de resuscitare, dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.

Accident mortal, miercuri seară, pe Șoseaua Olteniței din București

Miercuri seară, la data de 07 septembrie 2022, în jurul orei 22:00, Brigada Rutieră București a fost anunțată prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Olteniței din Sectorul 4.

Din primele verificări efectuate de oamenii legii, s-a constatat faptul că o mașină, condusă de un bărbat, se deplasa pe Șoseaua Olteniței dinspre Piața Sudului către Strada Ion Iriceanu. În momentul în care a ajuns în dreptul refugiului de tramvai, conducătorul auto a intrat în coliziune cu acesta.

Șoferul a intrat cu mașina într-o stație de tramvai

În urma impactului desebit de grav, șoferului i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, însă din nefericire manevrele nu au avut un rezultat favorabil. Medicii au fost nevoiți să declare decesul bărbatului.

„Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, potrivit informațiilor oficiale transmise de Brigada Rutieră București într-un comunicat de presă.

Traficul rutier a fost restricționat pe două benzi, pe sensul Piața Sudului spre Vitan-Bârzești. Traficul a fost reluat după ora 00:00.

Imaginea este preluată de pe grupul de Facebook Info Trafic Bucuresti si Ilfov.

Cookies