Accident mortal pe Bd. Gheorghe Magheru din București. Un pieton a traversat neregulamentar și a fost lovit din plin

27 iul. 2023
606 Afișari
Accident mortal pe Bd. Gheorghe Magheru din București. Un pieton a traversat neregulamentar și a fost lovit din plin
Accident mortal pe Bd. Gheorghe Magheru din București. Un pieton a traversat neregulamentar și a fost lovit din plin. Sursa foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Un accident mortal a avut loc noaptea trecută pe Bulevardul Gheorghe Magheru din București. Traficul rutier a fost restricționat pe ambele sensuri de circulație ale bulevardului.

Decesul a fost confirmat la fața locului

Potrivit paginii „Info Trafic România”, un accident grav a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:00, pe Bulevardul Gheorghe Magheru din Capitală. În urma unui apel la 112, Brigada Rutieră s-a deplasat la locul accidentului.

Din primele informații, un autovehicul condus de un șofer în vârstă de 43 de ani mergea pe Bd. Gheorghe Magheru dinspre Piața Universității către Piața Romană.

Ajuns în dreptul Hotelului Lido, acesta a lovit un pieton care ar fi traversat neregulamentar și l-ar fi rănit grav, potrivit Digi24. Ulterior, medicii ajunși la fața locului au constatat decesul bărbatului rănit.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au început cercetarea accidentului pentru a stabili cu exactitate cauzele și condițiile în care s-a produs acesta.

Potrivit unuu comunicat transmis de Poliția Capitalei, traficul rutier a fost restricționat pe Bd. Gheorghe Magheru, pe ambele sensuri de deplasare, între intersecția cu Str. C. A. Rosetti și Str. George Enescu.

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 22.42, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Gheorghe Magheru. Din primele informaţii, un bărbat în vârstă de 43 de ani a condus un autovehicul pe Bd. Gheorghe Magheru dinspre Piaţa Universităţii către Piaţa Romană, iar în dreptul Hotelului Lido a surprins şi accidentat mortal un pieton.

Traficul rutier este restricţionat pe Bd. Gheorghe Magheru, pe ambele sensuri de deplasare între intersecţia cu Str. C. A. Rosetti şi Str. George Enescu” a transmis, miercuri seară, Brigada Rutieră a Capitalei.

Aceste măsuri au fost luate pentru a proteja și asigura securitatea participanților la trafic și pentru a le permite autorităților să desfășoare activitățile de cercetare în condiții optime, conform Info Trafic România.

Te-ar putea interesa și:

Cookies