Accident mortal, noaptea trecută, în București. Un bărbat a fost lovit de tramvai pe Bulevardul Theodor Pallady

16 ian. 2023
1116 Afișari
Accident mortal, noaptea trecută, în București. Un bărbat a fost lovit de tramvai pe Bulevardul Theodor Pallady
Accident mortal noaptea trecută în București. Un bărbat a fost lovit de tramvai pe Bulevardul Theodor Pallady | Sursă foto: Captură-ObservatorNews.ro

Duminică noapte, 15 ianuarie 2023, un accident mortal a avut loc în București. Un bărbat a fost lovit de tramvai, iar, din nefericire, leziunile suferite de acesta au fost incompatibile cu viața.

Un bărbat a fost lovit mortal de tramvai în București

Tragicul accident s-a petrecut pe Bulevardul Theodor Pallady numărul 51 din Sectorul 3 al Bucureștiului. Victima a fost un bărbat de 67 de ani care ar fi traversat neregulamentar prin fața unui tramvai ce abia plecase din stație, conform ObservatorNews.ro. Vatmanul nu a putut evita accidentul deoarece nu l-a văzut în timp util pe bărbat.

Conform informațiilor transmise pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov, la fața locului s-au prezentat, atât echipaje ale Brigăzii Rutiere, cât și ale Serviciul de Ambulanță București – Ilfov.

Cu toate astea, medicii ajunși la fața locului nu au putut să facă nimic pentru a salva viața pietonului lovit de tramvai. Astfel că, aceștia au declarat decesul.

Polițiștii efectuează cercetări în cauză pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele și condițiile în care s-a produs respectivul accident rutier.

Tramvaiele au avut circulația oprită

Poliția Rutieră a transmis că, în jurul 22:10, a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Bulevardul Theodor Pallady.

Conducătorul unui tramvai care circula pe Bd-ul Theodor Pallady către Autostrada Soarelui, ajuns în apropierea intersecției cu Str. Nicolae Teclu, a surprins și accidentat mortal un pieton, a transmis Brigada Rutieră.

Tramvaiele liniilor 19, 27 și 40 au avut circulația oprită vreme de aproape o oră în urma acestui accident. Anunțul a fost făcut de către Societatea de Transport București, prin intermediul paginii de Twitter STB SA Clienți. Iată mesajul transmis în această dimineață.

Tramvaiele liniilor 19, 27 și 40 au reluat circulația după 55 de minute (22:30-23:25) pe Bd. Th. Pallady și pe Bd. Camil Ressu.
Cookies