Accident mortal lângă București. Două persoane și-au pierdut viața în urma impactului dintre o căruță și o mașină

11 dec. 2022
659 afișări
Accident mortal lângă București. Două persoane și-au pierdut viața în urma impactului dintre o căruță și o mașină
Accident mortal lângă București. Două persoane și-au pierdut viața în urma impactului dintre o căruță și o mașină | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident mortal a avut loc noaptea trecută lângă București, în localitatea Dimieni din județul Ilfov. O căruță și un automobil au fost implicate în acest incident. Din nefericire, în urma impactului, două persoane și-au pierdut viața.

Accident mortal lângă București

Noaptea trecută, un accident grav a avut loc în localitatea Dimieni din Ilfov. Incidentul s-a petrecut pe drumul rutier DJ200B Tunari-Balotești și a implicat un automobil și o căruță.

După cum a transmis IPJ Ilfov, un bărbat ce conducea dinspre Tunari – către Balotești, a intrat un coliziune cu un atelaj hipo ce venea din contrasens, conform InfoTraficRomania.ro.

În căruță se afla doar conducătorul acesteia, în timp ce în vehicul se mai aflau alți doi pasageri. La locul evenimentului auto au intervenit 8 voluntari prin cadrul programului Există Un Erou în Fiecare dintre Voi.

Două persoane au murit în urma impactului

Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu moartea a două persoane și a unui cal. Este vorba despre conducătorul autoturismului, în vârstă de 34 de ani, și conducătorul atelajului hipo, în vârsta de 58 de ani.

De asemenea, cei doi pasageri ce se aflau în mașina implicată în accident au suferit răni grave. Aceștia au fost transportați la spital pentru a primi îngrijirile medicale de care aveau nevoie.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Cookies