Accident mortal de Revelion, pe bulevardul Brâncuşi şi plonjon cu maşina în Lacul Morii, din cauza vitezei

de:
01 ian. 2011
0 Afișari
Accident mortal de Revelion, pe bulevardul Brâncuşi şi plonjon cu maşina în Lacul Morii, din cauza vitezei

Chiar în dimineaţa primei zile a anului, la ora 04:20, A. Andrei, în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism marca Renault Clio, pe bulevardul Brâncuşi, nu a adaptat viteza de mers condiţiilor de trafic. A pierdut controlul asupra volanului şi a intrat cu maşina într-un copac ornamental, în dreptul staţiei RATB IOR, informează poliţia Capiltalei.

Şoferul şi-a pierdut viaţa, Roxana M., în vârstă de 35 de ani, care se afla şi ea în maşină, este grav rănită, ca şi A. Adrian, de 30 de ani, pasager şi el. Cei doi sunt internaţi la spital, iar cadavrul şoferului a fost transportat la Institutul de Medicină Legal, pentru necropsie.

Tot în noaptea de revelion, puţin după miezul nopţii, un tânăr de 22 de ani a plonjat cu maşina în Barajul Lacul Morii. El se deplasa pe şoseaua Virtuţii la volanul unui Volkswagen Golf şi a pierdut controlul maşinii din cauza neadaptării vitezei la carosabilul alunecos, în dreptul Podului Ciurel. Şoferul a fost accidentat grav. Examenul cu etilotestul a arătat că tânărul avea o alcoolemie de 0,27mg-l în aerul respirat.

Cookies