Accident mortal, cu pieton, azi-noapte, pe Doamna Ghica. Din ce spun martorii, a fost cea mai nefericită combinație: șoferul avea viteză mare, pietonul traversa neregulamentar

11 iul. 2024
2451 afișări
Accident mortal, cu pieton, azi-noapte, pe Doamna Ghica. Din ce spun martorii, a fost cea mai nefericită combinație: șoferul avea viteză mare, pietonul traversa neregulamentar
Accident mortal, cu pieton, azi-noapte, pe Doamna Ghica. Din ce spun martorii, a fost cea mai nefericită combinație: șoferul avea viteză mare, pietonul traversa neregulamentar. Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Accident cu victimă pe strada Doamna Ghica din Sectorul 2 al Capitalei. Un bărbat de 34 de ani și-a pierdut viața noaptea trecută după ce a traversat prin loc nepermis și a fost lovit de un autoturism care circula cu viteză peste limita legală, potrivit martorilor. În acest moment polițiștii au început o anchetă pentru a stabili exact cum s-a petrecut evenimentul nefericit.

Un accident tragic a avut loc noaptea trecută, pe strada Doamna Ghica din București, unde un autoturism a lovit mortal un bărbat de 34 de ani care traversa drumul prin loc nepermis. Acesta nu ar fi reușit să traverseze în timp util din cauza unei probleme la picior, motiv pentru care a fost lovit puternic de o mașină, conform Antena 3.

Accident mortal pe strada Doamna Ghica din București. Șoferul ar fi circulat cu viteză peste limita legală

Nu doar traversarea prin loc nepermis a victimei a fost o cauză a accidentului, deoarece martorii susțin că șoferul mașinii ar fi circulat cu viteză ridicată, care e peste cea legală, astfel că nu a avut destul timp de reacție pentru a frâna sau pentru a ocoli victima. Astfel, forța impactului l-a aruncat pe bărbatul de 34 de ani mai mulți metri, în timp ce mașina ar fi putut frâna abia la 100 de metri de locul unde s-a produs accidentul.

Incidentul a avut loc pe sensul de mers către strada Petricani, la intrarea pe Pasajul Doamna Ghica. Printre martori se numărau și mai multe rude ale victimei, aceștia fiind nemulțumiți de faptul că polițiștii le-au cerut să nu se apropie de locul impactului. Bărbatul de 34 de ani a decedat din cauza rănilor suferite, astfel că medicul de pe echipajul de ambulanță ajuns la fața locului a putut doar să declare decesul.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatele alcooltest și drugtest, rezultatul fiind negativ în ambele situații. În acest sens, autoritățile au început o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul nefericit.

CITEȘTE ȘI

Cookies