ARHIVA B365

ACCIDENT LA METROU. Un bărbat, prins sub metrou, la Eroilor. CIRCULAŢIA metroului a fost reluată

ACCIDENT LA METROU. La numărul unic de urgenţă 112 s-a anunţat în această dimineaţă că un bărbat este prins sub metrou, în staţia Eroilor care face legătura între magistralele 1 şi 3. 

Medicii SMURD au ajuns la faţa locului şi au făcut toate eforturile pentru a-l scoate de sub trenul de metrou.

„Duminică, în jurul orei 8.40 în staţia Eroilor, un bărbat s-a aruncat în faţa metroului, care circula pe relaţia Gara de Nord – Dristor 2. Din primele informaţii se pare că bărbatul ar fi decedat. La faţa locului se află echipe ale Poliţiei şi SMURD. În prezent, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir între Dristor 2 – Crângaşi şi retur”, a declarat, pentru Agerpres, Evelyne Croitoru, purtătorul de cuvânt al Metrorex.

Conducătorul trenului a relatat că bărbatul i-a ieşit practic în faţă pe linie, fiind astfel vorba, cel mai probabil, de o sinucidere.

La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti şi SMURD, care au constatat decesul bărbatului.

„Deocamdată, nu știm vârsta bărbatului. Nu a existat, iniţial, contact vizual cu victima, ea nerăspunzând semnalelor noastre sonore. Bărbatul prezintă leziuni incompatibile cu viața, fiind tăiat”, a spus Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, citat de realitatea.net. 

Potrivit autorităţilor, bărbatul care s-a aruncat în faţa metroului avea 27 de ani şi era din localitatea Titu, judeţul Dâmboviţa.  

Traficul la metrou pe magistrala de la Eroilor între Gara de Nord-Dristor 2 a fost întreruptă şi apoi reluat după ora 11.  


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button