Accident la ieșirea din București. O persoană a fost lovită de un tren care tocmai plecase din Gara de Nord

15 aug. 2022
1421 Afișari
Accident la ieșirea din București. O persoană a fost lovită de un tren care tocmai plecase din Gara de Nord
Accident la ieșirea din București. O persoană a fost lovită de un tren care tocmai plecase din Gara de Nord. Imagine simbol: Pexels

Un accident grav a avut loc lângă Capitală. O persoană a fost lovită de un tren care plecase de câteva minute din Gara de Nord. Sunt blocate trenurile spre partea de nord a Moldovei.

O persoană a fost lovită de un tren care tocmai plecase din Gara de Nord

Luni, 15 august, la ora prânzului, trenul Inter Regio 1751 care se îndrepta spre Suceava, tocmai plecase din Gara de Nord.

La scurt timp, garnitura a lovit mortal o persoană care, potrivit primelor informații, s-ar fi aruncat pe șine, într-o posibilă tentativă de suicid.

Accidentul s-a petrecut la câteva minute de la plecarea din București, între localitățile Buftea și Periș, potrivit antena3.ro.

Trenul staționează. Sunt așteptate procuratura și poliția. Urmează să fie luate probe, iar cel mai probabil autoritățile vor deschise o anchetă.

Trenul ar urma să fie pus în circulație în momentul în care vor fi finalizate intervențiile ce au loc la fața locului.

La momentul scrierii acestei știri, traficul feroviar din zonă a fost închis.

Accident la ieșirea din București

„Trenul IR 175, care circulă în relația București Nord – Suceava, a surprins și accidentat mortal o persoană, de sex masculin, între Buftea – Periș, pe firul, la km 18+900.

Trenul va fi repus în circulație după finalizarea intervențior desfășurate la locul accidentului de organele abiliate, inclusiv de IML.

În acest moment se așteaptă sosirea reprezentanților Procuraturii.

Celelate trenuri, care tranzitează zona, nu sunt afectate, ele fiind redirecționate pe fir 2, Periș – Buftea.”, potrivit unui comunicat transmis de CFR, citat de sursa menționată.

Cookies