Accident între un tramvai și o mașină în București. Linia 25 a fost blocată aproape o oră

27 feb. 2023
2717 Afișari
Accident între un tramvai și o mașină în București. Linia 25 a fost blocată aproape o oră
Accident între un tramvai și o mașină în București. Linia 25 a fost blocată aproape o oră | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident grav a avut loc în această dimineață în București, între un tramvai și o mașină. Tramvaiele linie 25 au fost blocate aproape o oră.

Accident grav între o mașină și un tramvai în București

Luni dimineață, 27 februarie 2023, jurul orei 08:00. un accident s-a produs în cartierul Drumul Taberi din București. Coliziunea a avut loc între un tramvai și o mașină.

Conform informațiilor transmise de martori pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, se pare că șoferul vehiculului nu a acordat prioritate tramvaiului.

Mașina a fost avariată grav în partea din spate, după cum se poate observa din imaginile de la locul accidentului.

Accident între tramvai și mașină în București
Accident între tramvai și mașină în București

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Brigăzii Rutiere București, dar și echipaje ale SMURD, pentru a acorda îngrijiri medicale în caz de nevoie.

După testarea cu aparatele etilotest s-a contata că nici șoferul și nici vatmanul nu consumaseră băuturi alcoolice.

Tramvaiele funcționează normal acum

Linia de tramvai afectată de acest accident a fost linia 25. Aceasta a fost blocată zeci de minute. Iată mesajul transmis călătorilor de STB SA Clienți, prin intermediul unei postări pe Twitter:

Linia 25 – blocată pe Bd. Timișoara, după stația Compasului, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment de circulație.

De asemenea, Societatea de Transport București a informat că, la acest moment, tramvaiele circulă normal pe Bulevardul Timișoara. Acestea au fost blocate aproape o oră.

Linia 25 funcționează normal pe Bd. Timișoara. Blocare: 57 de minute (07:48-08:45), transmite STB SA Clienți.

Tot mai multe accident au loc în București din cauza neatenției șoferilor. Pe tot parcursul anului 2022, în Capitală au avut loc un total de 3.632 de accidente rutiere. Dintre acestea, 593 de accidente au fost provocate de neacordarea de prioritate pentru alte vehicule.

Cookies