Accident între un tramvai și o mașină în București. Incidentul a avut loc pe linia tramvaiului 32

27 dec. 2022
904 Afișari
Accident între un tramvai și o mașină în București. Incidentul a avut loc pe linia tramvaiului 32
Accident între un tramvai și o mașină în București. Incidentul a avut loc pe linia tramvaiului 32 | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București Ilfov

Un accident a avut loc în această după-amiază pe linia tramvaiului 32 din București. O mașină a intra în coliziune cu tramvaiul în zona Piața George Coșbuc.

Accident pe linia tramvaiului 32

Mașina a intrat frontal în coliziune cu tramvaiul linie 32, vis-a-vis de Piața George Coșbuc din București, lângă Academia Tehnica Militara.

Conform informațiilor transmise de un cetățean pe grupul de Facebook Info Trafic București Ilfov, accidentul a avut loc deoarece șoferul autovehiculului nu a acordat prioritate tramvaiului.

Incidentul a fost unul minor. Din fericire, în urma acestuia nu au existat victime. Linia de rulare a tramvaielor nu a fost blocată, astfel că, tramvaiul 32 circula normal la această oră.

Record de accidente rutiere de Crăciun

Poliția Română a anunțat în data de 27 decembrie 2022, că anul acesta au fost înregistrate un număr record de accidente rutiere în perioada sărbătorilor de iarnă. În București și restul țării, în doar două zile, au avut loc 44 de accidente, atât ușoare, cât și grave.

Din aceste evenimente rutiere au rezultat:

  • 19 morți,
  • 33 de răniți.

În București, chiar în ziua de Crăciun, a avut loc un accident îngrozitor pe Șoseaua Sisești. Un tânăr s-a răsturnat cu mașina și a aterizat peste alte două autovehicule ce erau parcate. În urma impactului, fata de se afla pe scaunul din dreapta a decedat.

De asemenea, pe 26 decembrie 2022, un alt accident a avut loc pe Șoseaua Olteniței din Capitală. Șoferul vehiculului a intrat în gardul despărțitor dintre benzi și linia de tramvai STB. În urma acestui incident o persoană a fost rănită.

Cookies