ARHIVA B365

Accident între un TIR și un autoturism-doi morți, cinci răniţi grav,din care doi copii.FOTO şi VIDEO

UPDATE: Intervenţia ISU Bucureşti-Ilfov la locul accidentului s-a încheiat la ora 11.45.

Elicopterul a preluat de la locul accidentului un copil de 8 ani, rănit grav. Doi adulţi au fost transportaţi la Spitalul Pantelimon, doi copii şi un adult au fost transportaţi la Spitalul Floreasca.

Sursa imagini video: ISU Bucureşti-Ilfov 

Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate, după ce a fost restricţionat din cauza accidentului rutier. În prezent în zonă se circulă alternativ pe o singură bandă pe drumul dintre Urziceni şi Bucureşti, din toate cele 4 disponibile. Accidentul s-a produs din cauza unei autoutilitare încărcate cu cereale, care a ieşit din parcarea Pioneer şi nu a acordat prioritate autoturismului care circula regulamentar dinspre Urziceni către Bucureşti, a declarat, pentru B365.ro, Maria Roxana Vasile, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Ilfov.

Sursa imagini video: ISU Bucureşti-Ilfov

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.30, porivit lui Adrian Creangă, inspector principal Centrul Infotrafic.

Accidentul rutier a avut loc între un TIR și un automobil Renault Kangoo, la iesirea din Afumati catre Sindrilita. Un conducator auto a rămas incarcerat. Două persoane, adulte, au fost declarate decedate.

Alte cinci persoane au fost rănite grav, din care doi copii. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, copiii sunt răniți, dar conștienți şi au multiple leziuni.

În autoturismul Renaul Kangoo se aflau şapte pasageri: cinci adulţi şi doi copii.

S-au trimis la fața locului: 3 echipaje SMURD, 3 ambulanţe, 1 autospeciala de stingere cu echipament de descarcerare, elicopterul smurd, autospeciala pentru victime multiple, informează ISU București-Ilfov


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button