Accident între slujitorii bisericii pe Strada Polonă din București: „călugărul-amant” a tamponat maşina lui PS Sofronie, Episcopul Oradiei

28 oct. 2022
1678 Afișari
Accident între slujitorii bisericii pe Strada Polonă din București:
FOTO: Youtube

Fostul călugăr Cristi Călin, denunțătorul deputatului ex-PSD Alexandru Bălășoiu, numit de Arhiepiscopia Tomisului într-un comunicat ”călugărul-amant”, a făcut accident pe Str. Polonă din București.

El l-a tamponat cu mașina pe Preasfinţitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, informează Antena 3 CNN.

Tamponarea ușoră s-a întâmplat, astăzi, la intersecţia străzilor Polonă şi Mihai Eminescu din Bucureşti.

Cristi Călin a povestit că se afla de ieri în Bucureşti pentru că a fost chemat la Parchet pentru a fi audiat. Astăzi, după ce a fost audiat, bărbatul s-a urcat la volanul maşinii sale ca să plece spre casă.

Acesta se afla în maşină cu nepotul său, care l-a observat în trafic pe PS Sofronie, Episcopul Oradiei.

Într-un moment de neatenţie, călugărul a pierdut controlul volanului şi a lovit maşina în care se afla Episcopul Oradiei. Cristi Călin a explicat că totul s-a întâmplat în momentul în care şi-a pus telefonul la încărcat, mai informează Antena 3 CNN. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Ce a comunicat poliția: „La data de 28 octombrie 2022, în jurul orei 14.00, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, la intersecția străzilor Polonă cu Mihai Eminescu.

La fața locului s-au deplasat polițiști în vederea efectuării primelor verificări, precum și un echipaj medical.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.”

Cine este ”călugărul-amant” Cristi Călin

Fostul călugăr Cristi Călin, denunțătorul deputatului ex-PSD Alexandru Bălășoiu, numit de Arhiepiscopia Tomisului într-un comunicat ”călugărul-amant”, acuză într-o postare pe Facebook mai mulți ierarhi din Biserica Ortodoxă că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați.

El nu a prezentat nici o dovadă, dar a susținut că are imagini cu aceștia. În postarea sa, el s-a referit la Teodosie – Arhiepiscopul Tomisului, Varsanufie – Arhiepiscopul Râmnicului, Calinic – Arhiepiscopul Argeșului și Visarion – episcopul de Tulcea.

Îți recomandăm și:

 

Cookies