Accident între o mașină și o motocicletă pe DN3, în localitatea Pantelimon. Se circulă pe un singur fir spre Brănești, anunță Centrul Infotrafic

09 mai 2024
512 afișări
Accident între o mașină și o motocicletă pe DN3, în localitatea Pantelimon. Se circulă pe un singur fir spre Brănești, anunță Centrul Infotrafic
Accident între o mașină și o motocicletă pe DN3, în localitatea Pantelimon. Se circulă pe un singur fir spre Brănești, anunță Centrul Infotrafic. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Alex P.

Un accident între o mașină și o motocicletă a avut loc, în urmă cu scurt timp, pe DN3, în localitatea Pantelimon din Ilfov. Centrul Infotrafic anunță că traficul este restricționat și se circulă alternativ spre Brănești.

Motociclistul a fost rănit în urma impactului.

Accident între o mașină și o motocicletă pe DN3, în localitatea Pantelimon

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat joi, 9 mai 2024, la ora 16:30, că se circulă alternativ pe DN3.

Mai exact, sursa citată transmite că pe DN 3, în localitatea Pantelimon din județul Ilfov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o mașină și o motocicletă.

În urma impactului, motociclistul a fost rănit și urmează să fie evaluat de către cadrele medicale.

Ceilalți participanți la trafic trebuie să știe că traficul rutier este restricționat pe sensul de mers spre Brănești: se desfășoară pe un singur fir, prin dirijarea poliției, iar valorile de trafic sunt ridicate.

Oamenii legii estimează că traficul rutier poate fi reluat după ora 17:30.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 3, localitatea Pantelimon, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un motociclist. În urma impactului a rezultat rănirea motociclistului, care urmează a fi evaluat medical. Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers către Brănești, desfășurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind ridicate.

Se estimează reluarea circulației după ora 17:30, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Alex P.

Știre în curs de actualizare. Revenim cu informații.

Cookies