Accident între o mașină și o motocicletă pe DN1, în Săftica. Trafic restricționat pe sensul București-Ploiești, două persoane au fost rănite

19 mai 2024
1205 afișări
Accident între o mașină și o motocicletă pe DN1, în Săftica. Trafic restricționat pe sensul București-Ploiești, două persoane au fost rănite
Accident între o mașină și o motocicletă pe DN1, în Săftica. Trafic restricționat pe sensul București-Ploiești, două persoane au fost rănite. Sursa foto: captură video Info Trafic Bucuresti si Ilfov/Oana F.

Un accident între o mașină și o motocicletă a avut loc pe DN1, în localitatea Săftica din județul Ilfov. Pe motocicletă se aflau două persoane, iar Centrul Infotrafic anunță că acestea au fost rănite.

Totodată, oamenii legii anunță că traficul este restricționat pe prima bandă a sensului de mers București-Ploiești.

UPDATE: Un membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a întrebat dacă s-a eliberat traficul în zonă, iar un alt șofer l-a anunțat la ora 13:40 că s-a eliberat.

UPDATE: STB a anunțat că linia 447 a fost blocată timp de 25 de minute, în intervalul orar 12:15 – 12:40, pe DN1, la Primăria Balotești, pe sensul de mers spre Snagov.

Accident pe DN1, în Săftica

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române anunță că duminică, 19 mai 2024, pe DN1, localitatea Săftica, județul Ilfov, a avut loc un accident în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă, pe care se aflau două persoane.

În urma impactului, cele două persoane care se aflau pe motocicletă au fost rănite.

Ceilalți participanți la trafic trebuie să știe că traficul este restricționat pe prima bandă a sensului de mers București-Ploiești. De asemenea, începe să se aglomereze.

Polițiștii estimează că traficul în condiții normale va fi reluat după ora 13:00.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, localitatea Săftica, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă, pe care se aflau 2 persoane. În urma impactului au rezultat 2 victime de pe motocicletă, care urmează a primi îngrijirile medicale necesare. Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a sensului de mers București-Ploiești, valorile de trafic fiind în creștere.

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/Oana F.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies