Accident într-un parc acvatic de la ieșirea din București. Un adolescent a căzut 6 metri în gol de pe un tobogan

21 iul. 2022
13328 Afișari
Accident într-un parc acvatic de la ieșirea din București. Un adolescent a căzut 6 metri în gol de pe un tobogan
Accident într-un parc acvatic de la ieșirea din București. Un adolescent a căzut 6 metri în gol de pe un tobogan. Imagine simbol: Unsplash

Un adolescent în vârstă de 15 ani a căzut de pe un tobogan de la o înălțime de 6 metri. Accidentul a avut loc, miercuri, într-un parc acvatic de distracții de la ieșirea din București.

Un adolescent a căzut 6 metri în gol de pe un tobogan dintr-un parc acvatic de distracții

Accidentul s-a petrecut, miercuri, 20 iulie 2022, la parcul acvatic de distracții Divertiland, aflat la ieșirea din București, în Chiajna. Un adolescent în vârstă de 15 ani a căzut în gol 6 metri de pe un tobogan.

Tânărul ar fi trebuit să ajungă în piscina amenajată pentru copii.

La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști din Chitila, dar și un echipaj medical. Mai apoi, adolescentul a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Din fericire, tânărul a suferit doar o fractură la claviculă și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu.

Polițiștii au deschis o anchetă

„Miercuri, 20 iulie 2022, în jurul orei 16:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană a căzut pe tobogan în timp ce se afla la un parc acvatic, din comuna Chiajna.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților din competență, precum și un echipaj medical care a transportat persoana la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite într-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov (IPJ Ilfov).

Cookies