Accident îngrozitor de Crăciun în București. Un puști care consumase droguri s-a răsturnat cu mașina pe Șoseaua Sisești. Tânăra din dreapta lui a murit pe loc

26 dec. 2022
5422 Afișari
Accident îngrozitor de Crăciun în București. Un puști care consumase droguri s-a răsturnat cu mașina pe Șoseaua Sisești. Tânăra din dreapta lui a murit pe loc
Accident îngrozitor de Crăciun în București. Un puști care consumase droguri s-a răsturnat cu mașina pe Șoseaua Sisești. Tânăra din dreapta lui a murit pe loc | Sursa foto: captură video A3-CNN

În prima zi de Crăciun s-a produs acest accident îngrozitor din București, de pe Șoseaua Gheorghe Ionescu-Siseşti din Sectorul 1, unde un  tânăr de 18 ani s-a răsturnat cu maşina . Impactul a fost extraordinar de violent, iar tânăra de pe scaunul din dreapta șoferului a murit pe loc.

Mașina s-a răsturnat pe Sisești și a lovit alte două autoturisme care erau parcate

Conform Brigăzii de Poliție Rutieră, un tânăr în vârstă de 18 ani a condus o mașină  pe Șoseaua Gheorghe Ionescu-Siseşti şi ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, moment în care s-a răsturnat, iar din impact a lovit două autovehicule parcate. „În urma accidentului de circulaţie a rezultat decesul pasagerei aflate în autoturism.”, au anunțat polițștii.

Tragedia s-a produs în prima zi de Crăciun, în jurul orei 15.00.

În momentul în care a pierdut controlul mașinii, șoferul conducea pe Sisești către strada Ion Ionescu de la Brad. Accidentul de pe Sisești a fost anunțat la 112:

Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulaţie înregistrat pe Şos.Gheorghe Ionescu-Siseşti, din sectorul 1”.

Potrivit Poliției Rutiere, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Alcooltest, iar rezultatul indicat a fost 0, dar nu același lucru s-a întâmplat la  testarea preliminară cu aparatul DrugTest, care a arătat prezența în organism a  unor substanțe psihoactive. 

 

Cookies