Accident inexplicabil în Pasajul Unirii: un motociclist s-a izbit sămbătă, în plină zi, de stâlpii tunelului

20 nov. 2021
13627 Afișari
Accident inexplicabil în Pasajul Unirii: un motociclist s-a izbit sămbătă, în plină zi, de stâlpii tunelului
Accident inexplicabil în Pasajul Unirii: un motociclist s-a izbit sămbătă, în plină zi, de stâlpii din mijloc

Un accident mortal s-a produs sâmbătă, la ora 10, în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist şi-a pierdut viaţa după ce a intrat în stâlpii care delimitează sensurile de mers. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi vor viziona înregistrări video pentru a afla împrejurările în care s-a produs accidentul rutier aparent fără explicație.

Un motociclist a murit sâmbătă dimineaţa în urma unui accident produs în Pasajul Unirii din Capitală. Potrivit informațiilor de la Brigada Rutieră, publicate de Adevărul, victima ar fi pierdut controlul motocicletei şi s-a izbit de stâlpii de pe mijlocul pasajului.

În jurul orei 10.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în Pasajul Unirii. Din primele date, conducătorul unei motociclete, care se deplasa în Pasajul Unirii dinspre Str. Colţei către Bd. Dimitrie Cantemir, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit stâlpii care delimitează cele două sensuri de circulaţie, potrivit unui comunicat al Brigadei Rutiere din cadrul Poliţiei Capitalei.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul motociclistului, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

Traficul rutier a fost restricţionat în Pasajul Unirii dinspre Str. Colţei către Bd. Dimitrie Cantemir.

 

 

Cookies