Accident în zona Piața Sudului. O autospecială militară a lovit o mașină

18 iul. 2021
394 Afișari
Accident în zona Piața Sudului. O autospecială militară a lovit o mașină
Accident în zona Piața Sudului. O autospecială militară a lovit o mașină. Sursă foto: Facebook

Accidentul s-a produs în zona Piața Sudului din București, duminică. O autospecială militară a lovit o mașină, iar o femeie și un copil au ajuns la spital.

Accident în zona Piața Sudului. O autospecială militară a lovit o mașină.

Accident în zona Piața Sudului

Sursă foto: Facebook

Duminică a avut loc accidentul din Sectorul 4 al Bucureștiului. Autospeciala militară însoțea un convoi militar în momentul în care a lovit o altă mașină. În urma impactului produs o femeie și un copil au ajuns la spital.

Mașina militară avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune în momentul producerii accidentului din zona Piața Sudului.

Recomandăm și: Accident pe A2, sensul București-Constanța. 5 mașini au fost implicate în coliziune FOTO

Un copil în vârstă de 2 ani și o femeie au ajuns cu răni minore la Spitalul Bagdasar Arseni din București.

Șoferii ambelor mașini au fost testați pentru consumul de băuturi alcoolice, iar rezultatul a fost negativ.

Potrivit primelor cercetări de la fața locului, mașina militară implicată în accident însoțea un convoi militar care urma să ajungă în zona Arcului de Triumf, pentru parada ce urma să se desfășoare de Ziua Aviației, conform stiripesurse.ro.

În momentul producerii impactului, autoutilitara militară intrase în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, dar avea pornite semnalele acustice și luminoase.

Autoritățile au deschis un dosar penal, iar cercetările vor fi continuate de Parchetul Militar.

Zi plină de accidente

Recomandăm și: Accident pe Autostrada Soarelui. O persoană a fost rănită, iar traficul a fost îngreunat

A fost o zi plină de accidente și pe Autostrada Soarelui, pe drumul dinspre București spre Constanța. În primul accident produs la km 85, au fost implicate două mașini. În urma impactului, autoturismele au rămas blocate pe benzile autostrăzii, iar polițiștii au dirijat traficul să se desfășoare pe banda de urgență. O persoană a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În al doilea accident produs pe A2 au fost implicate 5 mașini. Incidentul s-a produs pe sensul dinspre București spre Constanța, la km 83+500 de metri, în zona localității Dâlga, județul Călărași. Două persoane au suferit leziuni, dar nu a fost nevoie ca acestea să fie transportate la spital.

Cookies