Accident în Popești-Leordeni, unde un pieton a fost lovit de o autoutilitară. Centrul Infotrafic: Traficul pe DN4, afectat aproximativ o oră

18 iun. 2024
465 afișări
Accident în Popești-Leordeni, unde un pieton a fost lovit de o autoutilitară. Centrul Infotrafic: Traficul pe DN4, afectat aproximativ o oră
Accident în Popești-Leordeni, unde un pieton a fost lovit de o autoutilitară. Centrul Infotrafic: Traficul pe DN4, afectat aproximativ o oră | Sursă foto: INQUAM Photos/George Calin

Un accident a avut loc în urmă cu scurt timp, pe DN4, în zona localității Popești-Leordeni din Ilfov: un pieton a fost lovit de o autoutilitară și a fost transportat la spital cu multiple leziuni, potrivit Centrului Infotrafic.

Accident cu pieton pe DN4, în zona localității Popești-Leordeni

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat marți, 18 iunie, la ora 12:45, că pe DN4, localitatea Popești-Leordeni, județul Ilfov, a avut loc un accident cu pieton.

Din nefericire, pietonul a traversat neregulamentar drumul și a fost lovit de o autoutilitară. În urma impactului, pietonul a fost rănit și a suferit multiple leziuni. Victima a fost transportată la spital.

Traficul rutier s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor, iar valorile de trafic au fost ridicate pe ambele sensuri de mers.

Mai apoi, la ora 13:20, Centrul Infotrafic a anunțat că traficul pe DN4 a fost reluat, însă valorile de trafic erau crescute în zona în care a avut loc accidentul. Coloane de mașini s-au format pe ambele sensuri de mers:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 4, localitatea Popești Leordeni, județul Ilfov, unde un pieton a fost lovit de o autoutilitară, acesta fiind transportat la spital, cu multiple leziuni. Valorile de trafic au crescut în zonă, fiind formate coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies