Accident în Piața Unirii din București. O mașină de Poliție a fost proiectată într-un panou publicitar

18 oct. 2021
444 Afișari
Accident în Piața Unirii din București. O mașină de Poliție a fost proiectată într-un panou publicitar
Accident în Piața Unirii din București. O mașină de Poliție a fost proiectată într-un panou publicitar. Sursă foto: Captură/ antena3.ro

O autospecială a Poliției aflată în misiune a fost implicată într-un accident, luni dimineață, în București. Mașina a fost proiectată într-un panou publicitar. Incidentul s-a petrecut în Piața Unirii.

Accident în Piața Unirii din București. O mașină de Poliție a fost proiectată într-un panou publicitar, luni dimineață.

Accident în Piața Unirii din București

Sursă foto: Captură/ antena3.ro.

O mașină a Poliției care se afla în misiune a fost lovită în plin de un șofer extrem de neatent, luni dimineață, chiar în centrul Bucureștiului.

Șoferul, în vârstă de 19 ani, nu a acordat prioritate autospecialei de Poliție, deși aceasta se afla în misiune. Mașina avea în funcțiune atât semnalele acustice, cât și semnalele luminoase.

Mașina de Poliție a fost proiectată într-un panou publicitar în urma impactului de luni dimineață din Piața Unirii.

Recomandăm și: Am putea circula cu viteză mai mare pe autostrăzi și drumuri expres. Ministerul Transporturilor a cerut MAI creșterea vitezei maxime

Din fericire, nu au existat persoane rănite în urma accidentului, ci doar pagube materiale.

Atât șoferul de 19 ani, cât și agentul de poliție care se afla la volanul mașinii implicate în accident, au fost testați cu aparatul etilotest. S-a dovedit că cei doi nu consumaseră băuturi alcoolice, potrivit antena3.ro.

Un accident grav s-a petrecut sâmbătă noapte în nordul Capitalei. Incidentul s-a petrecut pe șoseaua Kiseleff. O mașină condusă de un șofer ce tocmai își luase permisul, în vârstă de 18 ani, a izbit puternic un copac și a rămas înfășurată în jurul acestuia, din cauza impactului. Din păcate, în autovehicul se aflau și doi minori care au fost răniți grav. Rănit grav a fost și șoferul mașinii. Cei trei au fost transportați de urgență la spital pentru acordare de îngrijiri medicale.

Recomandăm și: Accident grav petrecut azi-noapte în București. Din cauza impactului, mașina s-a înfășurat în jurul unui copac. Șoferul are doar 18 ani

Trei factori au influențat acest incident, potrivit polițiștilor: lipsa de experiență a șoferului aflat la volan, ploaia măruntă, dar și viteza. De aceea tânărul a pierdut controlul volanului și s-a izbit în copac.

Cookies