ARHIVA B365

Accident în Pasajul Lujerului. Circulația tramvaiului 41 a fost blocată

UPDATE ORA 9.30. Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost reluată la ora 9.30. Tramvaiele nu au circulat, vineri dimineața, timp de o oră și 20 de minute. 

Un accident rutier a avut loc, vineri dimineață, în jururl orei 8.10, în pasajul Lujerului. Două mașini au intrat în coliziune, iar unul dintre autovehicule a fost proiectat pe linia tramvaiului 41. Astfel, în acest moment, circulația tramvaiului este blocată pe ambele sensuri. 

„În urma accidentului a fost rănit ușor un bărbat care a fpst transportat la Spitalul Universitar pentru a primi îngrijiri medicale”, a declarat la Realitatea TV, Andrei Codău, purătotul de cuvânt al Brigadei de Poliție Rutieră București. 

Traficul pe linia 41 a fost blocat inițial doar pe sensul dintre Lujerului spre Bd. Timișoara, însă cum problema nu a fost soluționată toate tramvaiele au rămas blocate pe sensul cu probleme și nu s-au mai putut întoarce și pe sensul celălalt.

„Pentru preluarea călătorilor pe acest traseu, RATB a introdus o linie navetă de autobuz, pe linia 641”, a precizat pentru B365.ro, Brândușa Raeceanu, de la Biroul de presă al RATB. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button