Accident în parcarea subterană a unui mall din București. Cinci mașini au fost implicate în impact

03 apr. 2022
5674 Afișari
Accident în parcarea subterană a unui mall din București. Cinci mașini au fost implicate în impact
Accident în parcarea subterană a unui mall din București. Cinci mașini au fost implicate în impact. Sursa foto: Info Trafic

Cinci mașini au fost lovite în urma unui accident care a avut loc în parcarea unui centru comercial aflat în Sectorul 6 al Bucureștiului. În urma impactului, două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Accident cu cinci mașini în parcarea subterană a unui mall din Sectorul 6 al Capitalei. Incidentul s-a produs sâmbătă seară, potrivit Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Potrivit informațiilor de la fața locului, trei dintre mașinile implicate erau în mișcare, în timp ce celelalte două erau staționate pe locurile de parcare.

Accident cu cinci mașini în parcarea unui mall din Sectorul 6. Două persoane au fost rănite

În urma accidentului au fost înregistrate două victime, ambele dintr-un vehicul ce se afla în mișcare. Persoanele respective au fost transportate la spital pentru verificări și îngrijiri medicale.

Potrivit comunicatului transmis de Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București, doi dintre conducătorii auto care se aflau în vehiculele în mișcare au fost verificați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul amândurora. Un al treilea conducător auto implicat în accident nu a putut fi testat deoarece a fost transportat la spital în urma impactului.

„Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în parcarea subterană a unui centru comercial din sectorul 6.

Din primele date, este vorba despre cinci autovehicule implicate, trei dintre acestea aflate în mers, iar două în staționare.

În urma impactului au rezultat două victime, dintr-un vehicul aflat în mișcare. Persoanele în cauză au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Doi conducatori auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind zero. Cel de al treilea conducător auto, rănit, urmează a fi testat.

Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis autoritățile.

Tot în cursul zilei de ieri, în urma unui accident violent produs la 5 kilometri de București, pe șoseaua Pipera-Tunari, o femeie în vârstă de 36 de ani și-a pierdut viața după ce soțul său a intrat cu mașina în piciorul unei pasarele de pe marginea drumului.

 

 

Cookies