Accident în lanţ pe Calea Moşilor

de:
10 ian. 2012
3 Afișari
Accident în lanţ pe Calea Moşilor

Un şofer beat a produs un accident în care au fost implicate patru autoturisme: „La data de 10 ianuarie 2011, în jurul orei 00:30, T. Ionuţ de 26 ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Fiat pe Calea Moşilor, dinspre str. Mihai Eminescu către Bd. Carol I.” – arată comunicatul Poliţiei Municipiului Bucureşti.

În dreptul imobilului cu nr. 27, şoferul Fiatului, care nu păstrase o distanţă suficientă faţă de maşina din faţă, o Dacia Logan condusă de S. Nicolae de 34 de ani, a tamponat-o.

Din impact, autoturismul Dacia Logan a fost proiectat într-un alt autoturism marca Dacia Logan, condus de M. Valeriu de 49 de ani, din Bucureşti, care a fost împins la rândul său într-un autoturism marca Renault, condus de M. Elena de 21 de ani, din judeţul Neamţ.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui S. Nicolae.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero pentru M. Elena, M. Valeriu şi S. Nicolae, iar pentru T. Ionuţ, rezultatul a fost de 0,97 mg/l alcool în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Cookies