Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. Coloană de mașini spre București după ce patru mașini s-au ciocnit

03 oct. 2021
477 afișări
Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. Coloană de mașini spre București după ce patru mașini s-au ciocnit
Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. Coloană de mașini spre București după ce patru mașini s-au ciocnit. sursa foto: cancan.ro

Un accident în lanț a avut loc duminică după amiază pe Autostrada Soarelui care leagă orașul Constanța de București. Coloană de mașini în sensul de mers spre Capitală după ce patru mașini s-au ciocnit.

Un accident în lanț a avut loc duminică pe Autostrada Soarelui. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă din cauza celor patru mașini care s-au ciocnit s-a format aglomerație și o coloană de mașini în sensul de mers spre Capitală, conform informațiilor oferite de Centru Infotrafic.

Trafic aglomerat după un accident în lanț pe Autostrada Soarelui

O coloană de mașini s-a format duminică după amiază spre Capitală pe Autostrada Soarelui, asta după ce s-a produs un accident în lanț în care au fost implicate patru autovehicule. Informarea a fost făcută de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române care a transmis duminică o infoarmare prin care anunța că pe sensul către București al autostrăzii A2 București-Constanța, lângă Fundulea, județul Călărași, a avut loc o tamponare în care au fost implicate mașini.

Din fericire nu sunt persoane rănite, însă s-a format o coloană de mașini

Din fericire nu s-au înregistrat victime, însă s-a format o aglomerație de nedescris după incident. Mașinile au fost scoase de autoritățile venite la fața locului pe banda de urgență, însă s-a format o coloană în mișcare, de aproximativ 2 kilometri, pe sensul de mers către București. Autoritățile încearcă acum să descopere motivul care a dus la producerea acestui accident rutier în lanț și au demarat o anchetă.

Restricții majore pe Autostrada Soarelui timp de doi ani

Zilele trecute CNAIR a anunțat că până la finalul lunii noiembrie, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31+500 de metri – 36+150 de metri, traficul rutier se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1).

Practic, în această zonă se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu o limită de viteză de 60 km pe oră. Poliția spune că această măsură este impusă pentru realizarea de lucrări de reabilitare a părţii carosabile în zona podului peste brațul Borcea al Dunării, un pod vechi de peste 30 de ani care are nevoie de consolidări.

Cookies