Accident în LANŢ în Capitală: ŞAPTE MAŞINI, implicate într-o coliziune pe CALEA FLOREASCA

de:
09 mart. 2017
0 afișări
Accident în LANŢ în Capitală: ŞAPTE MAŞINI, implicate într-o coliziune pe CALEA FLOREASCA

Accidentul a avut loc în jurul orei 10.20, pe Calea Floreasca. Reprezentanţii ISU Bucureşti spun că la faţa locului a ajuns o maşină de stingere şi o autoutilitara de descarcerare. Nu au existat victime rănite grav.

„Un taxi a iesit de pe str. Biserica Floreasca a efectuat viraj la stanga, nu a acordat prioritate unei ambulante care avea in functiune semnalele acustice si luminoase, intrand in coliziune cu aceasta. Ocupantul si pacientul din ambulata transportati la spital cu o alta ambulanta(din primele informatii nu sunt raniti). Din impact au fost avariate inca 5 autovehicule. Soferul taxi ranit in urma accidentului. Traficul nu este bocat, se circula , politisti la fata locului.

Ambulanţa circula cu semnalele luminoase şi acustice pornite şi transporta o pacientă de la un centru de îngrijire la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a fi supusă unei intervenţii chirurgicale, a spus Alis Grasu.

Accidentul s-a produs după ce şoferul unui taxi a intrat pe contrasens. În urma accidentului, pacienta nu a fost rănită, fiind preluată de o altă ambulanţă şi dusă la Spitalul Floreasca. Asistenta medicală care era în ambulanţă are o lovitură la o mână, iar şoferul a suferit o presiune toracică uşoară, ambii mergând la Spitalul Floreasca pentru investigaţii.

Cookies