Accident în lanț cu patru maşini pe Autostrada Soarelui. Victime rănite ușor și trafic îngreunat: Mai mult se stă decât se merge

10 iul. 2021
218 afișări
Accident în lanț cu patru maşini pe Autostrada Soarelui. Victime rănite ușor și trafic îngreunat: Mai mult se stă decât se merge

Un accident în lanț în care au fost implicate patru maşini a avut loc sâmbătă dimineața pe Autostrada Soarelui. Pe lângă faptul că mai multe persoane au fost rănite, traficul a fost îngreunat teribil. Un cititor b365.ro ne-a transmis că mai mult se stă decât se merge.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că circulația a fost reluată pe ambele benzi de rulare, în urma evenimentului rutier produs la kilometrul 182 al Autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către Constanța, în zona localității Medgidia, județul Constanța. Mai mult, nicio persoană nu a necesitat transportul la spital pentru îngrijiri medicale.

Totuși, traficul se desfășoară în continuare cu dificultate.

Știre inițială:

Carambol cu patru mașini pe Autostrada Soarelui

Un carambol cu patru maşini a avut loc sâmbătă dimineața pe Autostrada Soarelui. Două persoane au fost rănite, însă acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.

Autoritățile mai spun că unul dintre cele patru autoturisme implicate a rămas însă imobilizat, temporar, pe banda a doua, el fiind luat de pe carosabil după finalizarea anchetei. Acest lucru a dus la o aglomerație de nedescris.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers spre mare, dis-de-dimineață, conform informării transmise de comisarul-şef de la Centrul Infotrafic, Ramona Porumb, însă a perturbat traficul chiar și la această oră. Mai mult, o veste bună, printre persoanele rănite nu sunt copii.

Unde a avut loc accidentul

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis încă de dimineață că traficul se desfășoară îngreunat la kilometrul 101 al Autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către Constanța, în zona localității Drajna, județul Călărași.

Din fericire, victimele nu au necesitat transportul la spital, a mai transmis comisarul-şef Infotrafic, Ramona Porumb la Antena 3.

De asemenea, autoritățile le-au transmis şoferilor să pună în funcţiune luminile de avarie și să adapteze viteza la condiţiile de drum pentru a evita producerea de noi accidente rutiere.

Dat fiind și vremea frumoasă de afară, din ce în ce mai mulți români se îndreaptă spre litoral, mai ales că suntem în plin sezon estival.

Cookies