ARHIVA B365

Ciocniri în lanț pe Autostrada Soarelui. Traficul se desfășoară cu dificulte

Ciocnirile succesive au avut loc la kilometrul 89 al autostrăzii, în jurul orei 8 şi nu s-a soldat cu victime. Poliţia Rutieră încă mai cercetează circumstanţele în care a avut loc accidentul, dar ipoteza preliminară este o frânare bruscă a unui autovehicul, urmată de ciocniri generate de faptul că nu a fost păstrată distanţa regulamentară dintre autovehicule, conform RTV.

La doar câţiva kilometri distanţă, peste câteva zeci de minute, alte patru maşini s-au ciocnit, de data asta un bărbat fiind rănit şi dus la spital.

Scenariul s-a repetat în jurul orei 12.30, în ciocnirea în lanţ fiind antrenate cinci autoturisme şi un autocar. De data aceasta, consecinţele au fost mai serioase, numărul răniţilor fiind mai mare. Printre ei se află un copil de 2 ani şi un adolescent de 18 ani.

Poliţiştii încearcă să fluidizeze traficul, dar circulaţia este îngreunată şi de faptul că drumul spre Constanţa este intens circulat întrucât bugetarii beneficiază de o minivacanţă de Sf. Maria. Se circulă în coloană pe mai mulţi kilometri.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button