Accident în fața Gării Obor din București. Două microbuze s-au ciocnit după ce unuia dintre șoferi i s-a făcut rău la volan

08 sept. 2021
392 Afișari
Accident în fața Gării Obor din București. Două microbuze s-au ciocnit după ce unuia dintre șoferi i s-a făcut rău la volan
Accident în fața Gării Obor din București. Două microbuze s-au ciocnit după ce unuia dintre șoferi i s-a făcut rău la volan. Sursă foto: Facebook

Accident în fața Gării Obor din București. Două microbuze s-au ciocnit după ce unuia dintre șoferi i s-a făcut rău la volan. Zece persoane au ajuns la spital.

Accident în fața Gării Obor din București. Două microbuze s-au ciocnit după ce unuia dintre șoferi i s-a făcut rău la volan. Incident s-a petrecut miercuri dimineață pe bulevardul Gării Obor.

Accident în fața Gării Obor din București

Sursă foto: Facebook

Două microbuze de călători s-au ciocnit în fața Gării de Est din București, miercuri dimineață. Din primele informații, unuia dintre șoferi i s-a făcut rău și a rămas cu piciorul pe pedala de accelerație.

Recomandăm și: Accident teribil cu un autobuz STB. Unui șofer i s-a făcut rău chiar în pasajul de la Victoriei | VIDEO

Zece persoane au ajuns la spital, printre care și șoferul microbuzului. Persoanele care se aflau în microbuze au fost transportate la spital cu mici contuzii.

Imediat au ajuns la fața locului 8 echipaje SMURD, 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanță București – Ilfov, cât și echipaje de descarcerare.

Miercuri dimineață, în jurul orei 10:26, Brigada Rutieră a fost anunțată prin intermediul unui apel la numărul unic de urgențe 112 despre incidentul din fața Gării Obor. Două microbuze s-au ciocnit în urma unui accident rutier, iar mai multe persoane au fost rănite.

Bărbatul căruia i s-a făcut rău la volan, are 53 de ani și conducea microbuzul pe Șoseaua Gării Obor, dinspre Șoseaua Baicului către Bulevardul Ferdinand. În momentul în care a ajuns în dreptul Gării de Est a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt microbuz, care staționa pe partea dreapta a sensului său de mers.

Două microbuze s-au ciocnit după ce unuia dintre șoferi i s-a făcut rău la volan

În urma impactului de miercuri dimineață din fața Gării Obor din București, microbuzul a fost proiectat în alte două mașini, care și acestea staționau.

Recomandăm și: Accident grav în Capitală. Un tramvai și o mașină s-au ciocnit violent în Sectorul 6. Șoferița a rămas încarcerată | FOTO

Zece persoane au fost rănite în urma accidentului, printre care și șoferul care a provocat accidentul.

La o primă evaluare, s-a ajuns la concluzia că persoanele rănite se află în afara oricărui pericol. Victimele au fost transportate la cinci spitale din Capitală pentru îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

La ora 12:10 microbuzele de călători implicate în accident încă se aflau în fața Gării Obor, autoritățile continuau măsurătorile.

Sursă foto: Facebook
Cookies