Accident rutier în București: Nouă mașini avariate, vinovatul a fugit

de:
29 iun. 2013
1 Afișari
Accident rutier în București: Nouă mașini avariate, vinovatul a fugit

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.30, după ce şoferul unui autoturism Mercedes a intrat în intersecţia Şoseaua Colentina cu strada Doamna Ghica pe culoarea roşie a semaforului şi s-a ciocnit cu un taxi aflat în trafic, fiind avariate şi alte șapte autoturisme parcate, printre care şi un alt taxi.

În urma accidentului au fost răniţi şoferul taximetrului aflat în mers şi o tânără din Mercedes, a precizat Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, citat de Realitatea.net

Imediat după producerea accidentului, şoferul maşinii Mercedes a fugit de la locul accidentului, fiind căutat de poliţişti. În scurt timp a fost identificat autorul accidentului, în persoana lui Y. M, de 37 de ani, din Bucureşti.

În urma testării cu aparatul alcooltest s-a constatat că acesta a indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cel în cauză este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă , părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice,  dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Cookies