Accident în București, pe linia 5 de tramvai. Un șofer a vrut să depășească, dar a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp dintre liniile STB

09 aug. 2023
548 afișări
Accident în București, pe linia 5 de tramvai. Un șofer a vrut să depășească, dar a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp dintre liniile STB
Accident în București, pe linia 5 de tramvai. Un șofer a vrut să depășească, dar a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp dintre liniile STB. Sursa foto: captură ecran/ observatornews.ro.

Grav accident în București, pe linia 5 de tramvai, marți seară, 8 august. Circulația mijloacelor de transport STB a fost blocată pe Str. Barbu Văcărescu, în ambele sensuri, mai bine de o oră. Un șofer în vârstă de 20 de ani a vrut să depășească coloana de mașini, însă a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un stâlp dintre liniile de tramvai.

Martorii au declarat că șoferul nu purta centura de siguranță, iar în urma impactului s-a lovit la cap. Tânărul a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Accident în București, pe linia 5 de tramvai

Marți seară, 8 august 2023, în jurul orei 22:20, STB a anunțat pe Twitter că linia 5 este blocată pe Str. Barbu Văcărescu, în stația Muzeul Aviației, pe ambele sensuri.

Linia 5 – blocată pe Str. Barbu Văcărescu, în stația Muzeul Aviației, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment de circulație terți, produs pe linia de tramvai, a transmis Societatea de Transport București.

Ce s-a întâmplat, de fapt: Șoferul a vrut să depășească o coloană de mașini și a intrat cu viteză pe linia 5 de tramvai. Tânărul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate aflat între liniile de tramvai.

În urma impactului, șoferul a fost rănit. Tânărul s-a lovit la cap, iar cadrele medicale l-au transportat la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale. Martorii au declarat că șoferul nu purta centura de siguranță, potrivit observatornews.ro.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Tramvaiele liniei 5 au fost blocate mai bine de o oră.

Cookies