ÎN BUCUREȘTI

Accident în București. O şoferiţă a intrat în plin într-o motocicletă

O şoferiţă a intrat în plin într-o motocicletă, noaptea trecută, pe podul peste Dâmboviţa de la Piaţa Naţiunile Unite, din Capitală.

O şoferiţă a intrat în plin într-o motocicletă, vineri spre sâmbătă, în București. Cei doi conducători au fost verificaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero în ambele cazuri. În urma ciocnirii, motocicletă a luat foc, iar maşina şoferiţei a fost grav avariată, informează stirileprotv.ro.

Şoferiţa de 44 de ani venea dinspre Bulevardul Libertăţii şi se îndrepta către Calea Victoriei, când a intrat în motociclist. Aceasta avea permis de 10 ani, şi până acum nu a suferit nici un accident.

În urma impactului violent, motociclistul în vârstă de 26 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

“Se pare că doamna a intrat în băiatul cu motorul şi motocicleta a luat foc, băiatul a sărit peste maşină, a căzut pe urmă. Este la spital acum, îi face investigaţiile”, a declarat mama motociclistului.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor producerii evenimentului rutier. Se pare că femeia aflată la volanul maşinii nu ar fi acordat prioritate, dar nici motociclistul nu s-ar fi încadrat corect pe banda de circulaţie, spun aceştia.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button