Accident în București. O mașină de poliție s-a răsturnat în zona Piața Regina Maria

23 iul. 2021
619 Afișari
Accident în București. O mașină de poliție s-a răsturnat în zona Piața Regina Maria
Accident în București. O mașină de poliție s-a răsturnat. Sursă foto: Facebook / Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Accident în București. O mașină de poliție s-a răsturnat, vineri după-amiază, în zona Piața Regina Maria din Capitală. Traficul este îngreunat.

Accident în București. O mașină de poliție s-a răsturnat în zona Piața Regina Maria.

UPDATE: Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Nicio persoană nu a solicitat transportul la spital.

UPDATE: În jurul orei 15:10, Brigada Rutieră a fost anunțată printr-un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de accidentul produs în București, pe Bulevardul George Coșbuc.

Mașina de poliție se deplasa pe Bulevardul George Coșbuc dinspre Bulevardul Tudor Vladimirescu către Piața Unirii și avea în funcțiune sistemele acustice și luminoase. În momentul în care a ajuns în zona Rond Coșbuc, mașina de poliție a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie în vârstă de 44 ani.

Recomandăm și: Accident grav în Bucureşti. O maşină s-a răsturnat în Sectorul 4 | FOTO

În urma impactului, mașina de poliție s-a răsturnat pe plafon.

Potrivit informațiilor oferite de Brigada Rutieră, persoanele aflate pe bancheta din spate a mașinii de poliție, primesc îngrijiri medicale.

Autoritățile efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurimile producerii accidentului.

Accident în București. O mașină de poliție s-a răsturnat

Sursă foto: Facebook / Info Trafic Bucuresti si Ilfov

O mașină de Poliție s-a răsturnat, vineri după-amiază, în zona Piața Regina Maria din București. Imaginile au fost postate pe un grup de Facebook.

Recomandăm și: Accident grav pe Centura Capitalei. Un elicopter transportă victima la spital

Potrivit martorilor, nu există victime în urma accidentului.

De asemenea, pe bancheta din spate se aflau doi bărbați încătușați care nu au solicitat intervenția ambulanței. Șoferul mașinii de poliție care s-a răsturnat a ieșit din mașină nevătămat.

Traficul din zonă este îngreunat.

Sursă foto: Facebook / Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Potrivit martorilor, un alt accident a avut loc, vineri după-amiază, în zona 11 Iunie din București. Un pieton a fost rănit și a rămas întins pe linia de tramvai. Traficul din zonă este paralizat.

În urmă cu două zile o altă mașină s-a răsturnat în București. Accidentul a avut loc în Sectorul 4 al Capitalei, la intersecția străzii Huedin cu bulevardul Constantin Brâncoveanu.

La faţa locului au intervenit imediat pompierii şi trupele de la descarcerare. Se pare că, pe parbrizul mașinii care s-a răsturnat în urma impactului, era semnul de începător.

Cookies