ÎN BUCUREȘTI

Accident în București. O altă mașină a ajuns în fântâna din fața Palatului Parlamentului. Impact violent și pe A 3, în Ilfov | VIDEO

Accident în București, din fericire fără răniți, după ce o altă mașină a ajuns în fântâna din fața Palatului Parlamentului. Mai mult, șoferul a reușit să iasă singur din vehicul și nu consumase alcool. De asemenea, azi noapte a avut loc și un accident pe Autostrada A 3, București - Ploiești, în județul Ilfov, acolo unde un TIR și o mașină s-au izbit.

Accident în București azi noapte, asta după ce o altă mașină a ajuns în fântâna din fața Palatului Parlamentului. Din calculele noastre cel puțin cinci mașini au ajuns în acel loc, doar în ultimele luni. Mai mult, s-a descoperit că șoferul nici măcar nu consumase alcool, doar a pierdut controlul volanului din cauza vitezei prea mari și a asfaltului ud.

Accident aseară, după ce un șofer a plonjat în fântânile din fața Palatului Parlamentului

Încă un șofer a plonjat în fântânile din fața Palatului Parlamentului, iar viteza prea mare și carosabilul umed par să fie motivele care au dus la pierderea controlului mașinii. Bifăm încă un accident în această zonă, din fericire fără victime. Și fântânile par destul de rezistente, încă funcționează cu toate că multe mașini ajung să facă o baie.

Șoferul nu a fost rănit

Din fericire, șoferul care a ajuns să își parcheze mașina într-o fântână arteziană nu a fost rănit. Mai mult, a ieșit singur din autoturism și nu consumase deloc băuturi alcoolice. Totuși, a ajuns și poliția în zonă, pentru a descoperi modul în care s-a produs accidentul.

Ce a fost cel mai greu însă de abia a început atunci. Intervenția de ridicare a mașinii a fst considerată extrem de dificilă. Astfel, la fața locului au ajuns trei platforme și o automacara.

Un alt accident a avut loc pe Autostrada A3 București-Ploiești

Un alt accident rutier teribil a avut loc, marţi seara, pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, la kilometrul 14, unde patru persoane au fost rănite serioas, asta după ce un TIR și o mașină s-au ciocnit în zona localităţii Ştefăneştii de Jos, din judeţul Ilfov, aproape de București

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis informația marți seară, anunțând de asemenea că circulaţia rutieră a fost restricţionată pe sensul de mers A3 – Tunari.

Accident în București. O altă mașină a ajuns în fântâna din fața Palatului Parlamentului. Impact violent și pe A 3, în Ilfov | VIDEO


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button