Accident în București, la intersecția Iancului cu Pantelimon. O mașină a fost lovită și târâtă de tramvai. Trafic blocat

16 sept. 2022
16127 Afișari
Accident în București, la intersecția Iancului cu Pantelimon. O mașină a fost lovită și târâtă de tramvai. Trafic blocat
Accident în București, la intersecția Iancului cu Pantelimon. O mașină a fost lovită și târâtă de tramvai. Trafic blocat | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov

Un accident grav a avut loc astăzi, 16 septembrie 2022, în București. O mașină a fost prinsă de tramvai și târâtă până în stație.

UPDATE ora 12:00: Liniile 14 și 36 funcționează normal în zona Șoseaua Pantelimon/Șoseaua Iancului. Blocare și deviere: 45 de minute (11:10-11:55), anunță STB SA Clienți.

O mașină a fost lovită și târâtă de tramvai

Incidentul a avut loc în zona intersecției dintre Șoseaua Iancului și Șoseaua Pantelimon din București. Respectiva mașină a fost agățată de tramvai și târâtă de acesta până în stație.

Persoanele ce se aflau în mijlocul de transport în comun au fost evacuate. Nu se știe încă care sunt circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Traficul tramvaielor ce trec prin zonă respectivă a fost blocat.

STB SA Clienți a transmis următorul mesaj:

Liniile 14 și 36 – blocate pe Șoseaua Pantelimon, la intersecția cu Șoseaua Iancului, pe sensul spre Bd. Ferdinand. Cauza: eveniment de circulație.

Știre în curs de actualizare.
Cookies